Nieuwsbrief  |  Over ons  |  Contact


Coaching en begeleiding

Wees alert, nieuwsgierig, sta open voor verandering. Verwonder je. Maar nog belangrijker, wees één met jezelf. Laat je leiden door je gevoel. Gebruik je gevoel voor humor om de boel te relativeren. En gebruik je verstand om je wensen in daden om te zetten. Geniet van je reis.

Coaching en begeleiding vanuit Human-Cair kan op verschillende terreinen.

Brainmanagement Mental Wellness coaches
Wilt u na een Mindmaster training verder met het onderzoeken van de bad clusters dan kunt u terecht bij een van de Brainmanagement Mental Wellness coaches. U kunt via ons secretariaat een afspraak maken met Harry Wijnhoven of in contact worden gebracht met een andere Brainmanagement Mental Wellness coach. 
Human-cair – secretariaat, tel. 06 - 53 31 28 31 of mail uw telefoonnummer naar info@w-cair.nl en u wordt zo spoedig mogelijk door ons gebeld.


Coaching naar meer geluk 


Zijn er coachingsvragen op een ander gebied ontstaan dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Drs. Harry Wijnhoven. Vanuit zijn bedrijf W-cair bv www.w-cair.nl heeft hij al velen gecoacht op diverse terreinen.
W-cair bv helpt mensen bij het bereiken van een hogere levenskwaliteit door middel van een no-nonsense en een 'niet lullen, maar poetsen' praktijkgerichte aanpak. De letters van W-cair bv zijn de beginletters van principes die hij zeer belangrijk vindt, namelijk: waardering, communicatie, aandacht, integriteit, respect, bewustzijn, vertrouwen.
Harry Wijnhoven is lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NBCO)


Geestelijke begeleiding 

Bron van zijn die ik ontmoet in wat mij ontroert. Deze woorden vormen de eerste zin van een vertaling van Bram Moerland van het Onze Vader uit het Aramees (zie voor de hele tekst www.brammoerland.nl). 
De begeleiding die Drs. Elisabeth Brouwer vanuit Bureau BALANS aanbiedt, kenmerkt zich door een aardse spiritualiteit. Kijken naar wat je van binnen raakt, wat emotioneert je, wat is belangrijk voor je, wat hoor je in je innerlijke stilte en wat wil je daarmee doen in je dagelijkse leven.
De gesprekken worden vaak al wandelend gevoerd, in Nederland, in België en in Roemenië. Kijk op www.bureaubalans.eu voor meer informatie over haar begeleidende activiteiten.