Nieuwsbrief  |  Over ons  |  Contact


Over ons

Vanuit HUMAN CAIR werken wij voor mensen die gebukt gaan onder de gevolgen (after events) van o.a. agressie op de werkplek.

HUMAN CAIR wordt gevormd door drs. Harry Wijnhoven, drs. Elisabeth Brouwer en mw. Karin Wijnhoven.  Aan de hand van trainingen en coaching helpen we medewerkers en organisaties om goed voorbereid te zijn op de mogelijke gevolgen van agressie en andere ingrijpende ervaringen op de werkplek. We zijn gespecialiseerd in het effectief omgaan met psychische stress. 
Harry en Karin Wijnhoven helpen hun medemensen bij het bereiken van een hogere levenskwaliteit. Zij werken vanuit de waarden: waardering, communicatie, aandacht, integriteit, respect, bewustzijn en vertrouwen (W-cair bv – we care). Hun aanpak is no-nonsense en praktijkgericht.

Elisabeth Brouwer richt zich met haar activiteiten op het scheppen van ruimte voor mensen om zichzelf, de ander, en het geheim van het bestaan te ontmoeten. Ruimte om stil te staan, stil te worden, verdriet en emoties te verwerken, je te verwonderen en (weer) in contact komen met je bron. Om vandaar uit (weer) in balans verder te gaan op je weg in leven en werk.

HUMAN CAIR werkt samen met het landelijk netwerk van professionele Brainmanagement Mental Wellness- en Hartcoherentie coaches opgeleid. Deze coaches zijn inzetbaar en kunnen u desgewenst na een door u gevolgde training nog intensiever en persoonlijker begeleiden. Ze zijn via ons secretariaat te bereiken.  

HUMAN-CAIR is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO, zie www.crkbo.nl). 

Harry Wijnhoven is daarnaast eigenaar van W-cair bv (www.w-cair.nl), Karin Wijnhoven werkt als natuurgeneeskundig therapeut (www.w-cair2.nl) en Elisabeth Brouwer is eigenaar van Bureau BALANS (www.bureaubalans.eu).