Nieuwsbrief  |  Over ons  |  Contact


De ontdekking in de neurobiologie van het emotionele brein en de relatie met lichaam aan de ene kant en het cognitieve brein aan de ander kant is een doorbraak geweest waarmee we een geheel nieuwe richting in slaan m.b.t. emotiemanagement.
    

MindMaster for professionals verenigt een groot aantal medische, fysiologische en psychologische takken van wetenschap in zich. Het is een mix van oeroude vormen van kennis en de laatste ontdekkingen op het gebied van neurowetenschappen, neurofysiologie, gedragspsychologie, filosofie, de neurocardiologie en de endocrinologie.
We gebruiken met name de Brainmanagement Mental Wellness en Hartcoherentie methodieken. In de tabbladen onder "Producten en diensten” kunt u hier meer over lezen. We gebruiken bio-feedback apparatuur om de effecten daadwerkelijk individueel meetbaar te maken. 

Dus geen vage poespas, maar een wetenschappelijk onderbouwd en op meetbaar resultaat gerichte aanpak!

We trainen met twee trainers/coaches, gaan altijd uit van de persoonlijke leerstijlen van alle deelnemers en we zorgen voor borging.  Door middel van MindMaster for professionals zelfhulp trainingen, IK-workshops en seminars helpen wij jou om nog optimaler te (werk)leven.