Nieuwsbrief  |  Over ons  |  Contact


"Ik ben korte Hartcoherentie rustpauzes per dag gaan instellen. Ik vind het een funtionele en 'spiegelende' training, die mij nog meer zelfbeheersing heeft opgeleverd. Ook juist zeer geschikt voor collega's die minder open staan hiervoor."
Leny
Catharina Ziekenhuis

"De tijd gaat lekker snel voorbij, afwisselend en uitdagend programma, rollen spelen, open sfeer, alles is bespreekbaar. Je leert met feitelijk agressieve situaties om te gaan.

Ik heb een andere manier van vraagstelling geleerd naar collega's die met agressie te maken hebben gehad. Op de oude manier versterk je soms juist het trauma."
Maria
Catharina Ziekenhuis
 

"Geleerd wat 'Postulaten' en 'Bad clusters' zijn en dat 'Priori(tijd)' stellen, 'Homing' en F6 ademhaling goede effecten op mij en mijn collega's heeft. En dat 'herbeleven' op de juiste manier een opluchting kan zijn. Zeer praktisch bruikbaar en niet te theoretisch".
Dianne
Catharina Ziekenhuis
 

"Ik heb gezien dat op mijn afdeling de cursisten de opgedane kennis/vaardigheden/houding meteen hebben kunnen toepassen, waardoor er geen ziekte-uitval was na een bepaalde zeer traumatische ervaring."
Noud
Catharina Ziekenhuis
 

"Door het meetbaar te maken d.m.v. bio-feedback apparatuur, kon ik zelf mijn verbeteringen volgen."
Patrick
Cursist open opleiding Hartcoherentie Light


"Eindelijk een vernieuwende Zelfhulpmethode, die ik zowel preventief als curatief kan inzetten m.b.t. agressie- en stressmanagement, die ik meteen en dagelijks bij mezelf kan toepassen. Bovendien kan ik MindMaster eenvoudig gebruiken bij mijn collega's."
Jan-Willem
Cursist open opleiding MindMaster for professionals

"De wetenschappelijke onderbouwing van MindMaster wordt op een luchtige manier verteld en de bio-feedback is een groot voordeel voor het daadwerkelijk kunnen meten van vooruitgang die het geeft."
Miranda
Cursist open opleiding MindMaster for professionals

"Het helpt mij niet alleen tegen de (in)directe negatieve gevolgen en 'stapelingseffecten' van agressie/schokkende gebeurtenissen en hoge stress, maar het verhoogt ook mijn dageljikse werkplezier. Dit had ik niet verwacht".
Dave
Cursist open opleiding MindMaster for professionals