Nieuwsbrief  |  Over ons  |  Contact

HUMAN CAIR

Vanuit HUMAN CAIR werken wij voor mensen die gebukt gaan onder de gevolgen (After Events) van agressie op de werkplek. Voorts zijn wij gespecialiseerd om iedereen die het wil te leren, effectief om te gaan met psychische stress. 
De ontdekking in de neurobiologie van het emotionele brein en de relatie met lichaam aan de ene kant en het cognitieve brein aan de ander kant is een doorbraak geweest waarmee we een geheel nieuwe richting in slaan m.b.t. emotiemanagement.MindMaster for professionals verenigt een groot aantal medische, fysiologische en psychologische takken van wetenschap in zich. Het is een mix van oeroude vormen van kennis en de laatste ontdekkingen op het gebied van neurowetenschappen, neurofysiologie, gedragspsychologie, filosofie, de neurocardiologie en de endocrinologie. 

We gebruiken bio-feedback apparatuur om de effecten daadwerkelijk individueel meetbaar te maken.Dus geen vage poespas, maar een wetenschappelijk onderbouwd en op meetbaar resultaat gerichte aanpak!

 Omdat wij evidence based werken en dus ten volle overtuigd zijn van de blijvende effectiviteit van onze trainingen, werken wij met een uniek concept:

- U betaalt voor aanvang slechts 90% van de kosten en de resterende 10% hoeft u pas te betalen als u >110% tevreden bent!

- U bepaalt dat helemaal zelf en we zullen niet met u in discussie gaan hierover 
(Is niet van toepassing op de Compleet op reis training)

De methodiek staat niet centraal, maar de mens zelf. Met al zijn beperkingen en kwaliteiten is hij/zij de basis voor de gekozen aanpak. Methodieken zijn slechts hulpmiddelen om een bepaald doel te bereiken. Onze werkwijze richt zich op het vinden van de juiste methodiek die het beste past bij een mens in een bepaalde situatie. De synthese die teweeg wordt gebracht en de combinatie van behandelingswijzen is volgens HUMAN CAIR heel krachtig.

Dit is de voornaamste reden geweest om onze krachten te bundelen en onze unieke vaardigheden aan elkaar te verbinden.

De winnaar van de gratis Hartcoherentie sessie is: O. Gerritsma van het Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede.HUMAN-CAIR is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO, zie www.crkbo.nl ).