Nieuwsbrief  |  Over ons  |  Contact


Werkwijze

Vanuit HUMAN CAIR werken wij voor mensen die gebukt gaan onder de gevolgen (after events) van ingrijpende gebeurtenissen op het werk, waaronder agressie. Aan de hand van trainingen en coaching helpen we medewerkers en organisaties om goed voorbereid te zijn op de mogelijke gevolgen van agressie op de werkplek. We zijn gespecialiseerd in het effectief omgaan met psychische stress.

Onze methodieken zijn samen te vatten onder de term MindMaster. De methodiek staat echter niet centraal, maar de mens zelf. Met al zijn beperkingen en kwaliteiten is hij/zij de basis voor de gekozen aanpak in de trainingen en coaching.
Methodieken zijn hulpmiddelen om een bepaald doel te bereiken. Onze werkwijze richt zich op het vinden van de Mindmaster-methodiek die het beste past in een bepaalde situatie
.

Betalingsconcept

Omdat wij evidence based werken en dus ten volle overtuigd zijn van de blijvende effectiviteit van onze trainingen in Nederland, werken wij met een uniek concept: U betaalt voor aanvang slechts 90% van de kosten en de resterende 10% hoeft u pas te betalen als u meer dan 110% tevreden bent!
U bepaalt dit helemaal zelf en we zullen niet met u in discussie gaan hierover. 

Algemene bepalingen

·       Onze open trainingsgroepen zijn nooit groter dan acht deelnemers (In overleg is 10 mogelijk).

·       HUMAN CAIR kan ten allen tijde cursisten de toegang tot trainingen weigeren.

·       90% van de kosten dienen voldaan te zijn voor aanvang van de training.

·       Alle genoemde kosten zijn exclusief 19% BTW.

·       Al onze open trainingen gaan alleen door als er zich minimaal zes personen ingeschreven hebben.

·       Op al onze trainingen, diensten en producten zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.
 

Doelgroepen

·     Voor alle medewerkers van non-profit en profit organisaties, die open staan voor en willen werken aan een perfecte psychische en fysieke conditie en zodoende, en daarmee behalve zichzelf ook anderen kunnen helpen. Dus ook zeer geschikt voor personeelsfunctionarissen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, bedrijfsartsen en psychologen, werkers in de gezondheidszorg, jobcoaches van UWV en Re-integratiebedrijven, werkcoaches, werkers in de Sociale Werkvoorziening,.e.a..

·     Baliemedewerkers van gemeenten, politie, brandweer en gevangeniswezen.

·     Maar ook voor leidinggevenden, managers, management support en medewerkers die op zoek zijn naar prestatieverbetering in de breedste zin des woord.
 

Maatwerk – in company

Naast de open trainingen kunnen we dezelfde trainingen ook in-company aanbieden, al dan niet aangepast aan uw specifieke wensen.

Daarnaast is er uiteraard ook de mogelijkheid om een training volledig op maat samen te stellen zodat deze aansluit bij andere activiteiten om agressie te voorkomen en met agressie om te gaan (zoals dat binnen Veiligezorg wordt gedaan). 

De prijs per dagdeel voor in-company trainingen is:  € 480,- excl. 19% BTW, en exclusief reiskosten en reistijd.

 

Op onze prijzen is natuurlijk een korting mogelijk, afhankelijk van de hoeveelheid dagdelen en/of trainingen die u afneemt.